Antalya | Belek

Hotel Limak Arcadia (winterzon)

Op Turkije Vakantie bestemming is alles over Antalya te vinden: waaronder Belek en specifiek Hotel Limak Arcadia (winterzon) (Hotel-Limak-Arcadia-winterzon92408)

Het luxe Hotel Limak Arcadia bestaat uit verschillende gebouwen en is gunstig gelegen in een rustige, boomrijke omgeving niet ver van het levendige centrum van Belek. In de mooie tuin met daarin een ruim zwembadencomplex zal u uren vakantieplezier beleven. Er zijn zeer veel faciliteiten en speciaal voor gezinnen met kinderen zijn er ook familiekamers.


sterren: 5
land: Turkije
regio: Antalya
plaats: BelekEUR: 601.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Belek)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties