Antalya

Ela Quality Resort Belek

Ben je op zoek naar een luxe vakantie met een fantastische 24 uurs All Inclusive, beschutte cabana's en een strak design? Dan zit je hier bij Ela Quality Resort Belek meer dan goed.

EUR: 829.00

Limak Arcadia Sport Resort

Hotel Limak Arcadia bestaat uit een hoofdgebouw met verschillende bijgebouwen en heeft alle ingrediënten voor een fantastische familievakantie in Turkije. Aan iedereen wordt gedacht. Door de groene tuin wandel je zo naar de zwembaden of het strand.

EUR: 614.00

Hotel Crystal de Luxe Resort & Spa

Vanaf het gastvrije Hotel Crystal de Luxe Resort & Spa kun je binnen de kortste tijd een ligbedje uitkiezen op het privéstrand. Tussen het hotel en het strand liggen namelijk slechts een weg en groen parkje.

EUR: 469.00

DoubleTree by Hilton

Lekker relaxen bij Hotel Doubletree by Hilton! Dit vijfsterrenhotel bevindt zich op een steenworp van het gezellige Kemer.

EUR: 771.00

Cornelia Diamond

Luxe in het kwadraat hier in de badplaats Belek. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan is Cornelia Diamond aan de Turkse Rivièra de plek waar je vakantie wilt vieren. Lekker eten en uitmuntende service staan centraal.

EUR: 813.00

Hotel Limak Arcadia

In de bosrijke omgeving van Belek ligt het schitterende Hotel Limak Arcadia. Het centrum is met een leuke wandeling of kort ritje met de dolmus te bereiken.

EUR: 569.00

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek is een hotel dat je nog lang zal herinneren. De imposante entree alleen al is zeer indrukwekkend. Dit is een hotel van formaat. Net als de kamers, het enorme zwembad en het culinaire aanbod van Titanic Deluxe.

EUR: 838.00

Ela Quality Lakehouses

Ben je op zoek naar iets echt speciaals? Boek dan één van de luxe lakehouses in Ela Quality Resort in Belek. Je maakt gewoon gebruik van alle faciliteiten van Hotel Ela Quality Resort, zoals de ontspannen lougplekken en de fijne welness.

EUR: 834.00

Queens Park Le Jardin Resort

De verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris-kiezelstrand in Kemer, Turkije.

EUR: 420.00

TUI BLUE Belek

Samen op stap en lekker culinair genieten in Belek? Dan ben je bij TUI BLUE Belek in Turkije aan het juiste adres. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten van jullie vakantie.

EUR: 603.00

TUI MAGIC LIFE Masmavi

TUI presenteert TUI MAGIC LIFE Masmavi in Belek, Turkije. Gelegen tussen de pijnbomen in een mooie groene omgeving vind je hier alles wat je mag verwachten van een TUI MAGIC LIFE Club en meer.

EUR: 536.00

Limak Atlantis

Limak Atlantis in Belek is een goed verzorgd hotel met een moderne inrichting. De felle kleuraccenten en het strakke meubilair zorgen voor een extra frisse uitstraling.

EUR: 637.00

1 2  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties