Antalya

Limak Atlantis

Limak Atlantis in Belek is een goed verzorgd hotel met een moderne inrichting. De felle kleuraccenten en het strakke meubilair zorgen voor een extra frisse uitstraling.

EUR: 637.00

Hotel Mirada del Mar

Hotel Mirada del Mar is een mooi vijfsterrencomplex dat is voorzien van alle comfort. Een groot en zeer verzorgd hotel dat al jaren zeer populair is bij vakantiegangers.

EUR: 764.00

Hotel Crystal Family Resort & Spa

Hotel Crystal Family Resort & Spa is een groots opgezet resort in Bogazkent, nabij Belek.

EUR: 569.00

Paloma Grida Resort & Spa

Ondanks de grote van het resort, vier je jouw vakantie in Paloma Grida Resort & Spa in een gemoedelijke sfeer. Het dorps opgezette resort ligt te midden een groene omgeving direct aan het mooie zandstrand van Belek.

EUR: 599.00

Club Mega Saray

Club Mega Saray aan de Turkse Rivièra is een weids opgezet resort aan het brede zandstrand van Belek. Bij aankomst begint de ontdekkingstocht door de prachtige aangelegde tuinen, langs het aquapark en drie verschillende zwembaden.

EUR: 550.00

Paloma Foresta Resort

Midden in de prachtige natuur nabij het Turkse Kemer, vind je Paloma Foresta Resort. Al jarenlang een zeer gewaardeerd hotel op de Nederlandse markt. En dat is begrijpelijk.

EUR: 620.00

Cornelia Diamond

Luxe in het kwadraat hier in de badplaats Belek. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan is Cornelia Diamond aan de Turkse Rivièra de plek waar je vakantie wilt vieren. Lekker eten en uitmuntende service staan centraal.

EUR: 813.00

Paloma Grida Resort & Spa

Ondanks de grote van het resort, vier je jouw vakantie in Paloma Grida Resort & Spa in een gemoedelijke sfeer. Het dorps opgezette resort ligt te midden een groene omgeving direct aan het mooie zandstrand van Belek.

EUR: 599.00

Ela Quality Lakehouses

Ben je op zoek naar iets echt speciaals? Boek dan één van de luxe lakehouses in Ela Quality Resort in Belek. Je maakt gewoon gebruik van alle faciliteiten van Hotel Ela Quality Resort, zoals de ontspannen lougplekken en de fijne welness.

EUR: 834.00

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek is een hotel dat je nog lang zal herinneren. De imposante entree alleen al is zeer indrukwekkend. Dit is een hotel van formaat. Net als de kamers, het enorme zwembad en het culinaire aanbod van Titanic Deluxe.

EUR: 838.00

Ela Quality Resort Belek

Ben je op zoek naar een luxe vakantie met een fantastische 24 uurs All Inclusive, beschutte cabana's en een strak design? Dan zit je hier bij Ela Quality Resort Belek meer dan goed.

EUR: 829.00

TUI BLUE Belek

Samen op stap en lekker culinair genieten in Belek? Dan ben je bij TUI BLUE Belek in Turkije aan het juiste adres. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten van jullie vakantie.

EUR: 603.00

1 2  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties