Fethiye

Club Letoonia

Wat een bijzondere ligging! Uitgestrekt langs de kustlijn van een eigen schiereiland met meerdere privé stranden, is Club Letoonia net een dorpje.

EUR: 593.00

Hotel Club Tuana Fethiye

Voor een fantastische vakantie met het hele gezin moet je bij Hotel Club Tuana Fethiye zijn! Voor zowel jong en oud is hier van alles te beleven. Er is een ontzettend leuk animatieteam dat ervoor zorgt dat je je geen moment hoeft te vervelen.

EUR: 699.00

Club Tuana

Rustig wakker worden met een wandeling over het complex, loungen onder de bomen of een drankje uit de bar. In Club Tuana moet je zijn voor een onbezorgde vakantie. Niemand hoeft zich hier te vervelen.

EUR: 524.00

Hotel Hillside Beach Club

Verscholen in een schitterende baai, aan de voet van met pijnbossen bezaaide bergen, is het exclusieve Hotel Hillside Beach Club te vinden.

EUR: 959.00

Jiva Beach Resort

Hotel Jiva Beach Resort is een hit en je weet al snel waarom. Er hangt een gezellige, levendige sfeer rondom het zwembad en op het fijne zandstrand. En in de lagune is er ook leven in de brouwerij. Met een beetje geluk spot je een schildpad.

EUR: 536.00

The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye

Ben je op zoek naar een luxe vakantie, dan ben je bij The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye aan het goede adres. Dit schitterende hotel is onderdeel van TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye en is tot in de puntjes verzorgd.

EUR: 1033.00

Club Hotel Letoonia Resort Fethiye

Het sfeervolle resort Club Hotel Letoonia Resort is gebouwd in Ottomaanse stijl en ligt op een schiereiland. Dit schiereiland is helemaal bezet met accomodaties van Club Hotel Letoonia Resort.

EUR: 809.00

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties