Istanbul

Celal Aga Konagi

Celal Aga Konagi is een nieuw vijfsterrenhotel in het oude centrum van Istanbul. Een TOP hotel, met alles er op en eraan en mede daarom ook bekroond met een ''Golden Label''.

EUR: 134.00

Novotel Istanbul Bosphorus

Novotel Istanbul Bosphorus is een luxe vijfsterrenhotel met een geweldig uitzicht op de Bosporus. Gelegen in de hippe wijk Karaköy en op loopafstand van de Galatatoren ga je zo met de tram naar de Grote Bazaar en de Hagia Sophia.

EUR: 344.00

Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphurus Istanbul is heerlijk luxe en ligt in het Europese deel van Istanbul. Zwemmen doe je op het dak in de prachtige spa met een fantastisch uitzicht over de Bosporus.

EUR: 262.00

Sirkeci Mansion

Het stijvolle Sirkeci Mansion is een viersterren hotel met een uitstekende ligging in Istanbul. Zoals je terugleest in onze beoordelingen onderscheidt het Sirkeci zich door zijn uitzonderlijke gastvrijheid.

EUR: 423.00

Sultania

In het hart van de historische wijk Sirkeçi tref je het sfeervolle boutique hotel Sultania aan.

EUR: 416.00

Hotellino

Je voelt je thuis en op je gemak in het elegante designhotel Hotellino in het centrum van Istanbul. Het hotel heeft moderne kamers met natuurlijke alle moderne faciliteiten en heerlijk luxe beddengoed voor een goede nachtrust.

EUR: 349.00

Seres Old City

Hotel Seres Old City is een viersterren hotel dat centraal in het historisch centrum van Istanbul ligt. Hier vind je op loopafstand de belangrijke highlights als de Hagia Sophia, het Topkapipaleis, De Blauwe Moskee en de Grote Bazaar.

EUR: 345.00

Orient Express

Hotel Orient Express is een hotel, gelegen in de wijk Sirkeçi in Istanbul. Dit hotel ontleent zijn naam aan de beroemde luxetrein die vorsten en staatslieden vroeger naar Istanbul bracht.

EUR: 333.00

The Peak

The Peak Hotel ligt in de wijk Beyoglu (Pera), een van de oudste wijken van Istanbul. The Peak is in de afgelopen jaren omgebouwd tot een trendy en sfeervol hotel.

EUR: 380.00

Orka Royal

Een hotel met "een view"! Op het Sky dakterras geniet je van het uitgestrekt uitzicht over de Bosporus. In het zwembad op het terras is het heerlijk rustig en sfeervol.

EUR: 327.00

Lalahan

Hotel Lalahan is een viersterren hotel met een uitstekende ligging in Istanbul. Met een aanbevaling van onze klanten als "Alles was geweldig" zal het ook niet als een verrassing komen dat dit hotel een echte aanrader is.

EUR: 388.00

Ikonik The Public

Een trendy hotel met unieke kamers. Dat is Ikonik The Public. Hedendaagse vormgeving wordt gecombineerd met 19e eeuwse kunst. De ruime kamers zijn bijzonder ingericht met elk een unieke look & feel.

EUR: 345.00

1 2 3  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties