Istanbul

Celal Aga Konagi

Celal Aga Konagi is een nieuw vijfsterrenhotel in het oude centrum van Istanbul. Een TOP hotel, met alles er op en eraan en mede daarom ook bekroond met een ''Golden Label''.

EUR: 134.00

Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphurus Istanbul is heerlijk luxe en ligt in het Europese deel van Istanbul. Zwemmen doe je op het dak in de prachtige spa met een fantastisch uitzicht over de Bosporus.

EUR: 262.00

Novotel Istanbul Bosphorus

Novotel Istanbul Bosphorus is een luxe vijfsterrenhotel met een geweldig uitzicht op de Bosporus. Gelegen in de hippe wijk Karaköy en op loopafstand van de Galatatoren ga je zo met de tram naar de Grote Bazaar en de Hagia Sophia.

EUR: 344.00

Sirkeci Mansion

Het stijvolle Sirkeci Mansion is een viersterren hotel met een uitstekende ligging in Istanbul. Zoals je terugleest in onze beoordelingen onderscheidt het Sirkeci zich door zijn uitzonderlijke gastvrijheid.

EUR: 423.00

Sultania

In het hart van de historische wijk Sirkeçi tref je het sfeervolle boutique hotel Sultania aan.

EUR: 416.00

Lalahan

Hotel Lalahan is een viersterren hotel met een uitstekende ligging in Istanbul. Met een aanbevaling van onze klanten als "Alles was geweldig" zal het ook niet als een verrassing komen dat dit hotel een echte aanrader is.

EUR: 388.00

Yasmak Sultan

Een geweldig verblijf in één van de oudste boutique hotels in Istanbul! Verblijf in hotel Yasmak Sultan met een uitstekende ligging in het levendige gedeelte van de historische wijk Sultanahmet. Wat TUI betreft hoef je niet buiten de deur te eten.

EUR: 357.00

Arden City

Verblijf je in hotel Arden City dan zit je op een geweldige locatie in de stad Istanbul. Het Arden is gelegen in de wijk Sultanahmet en hier vind je op loopafstand vele bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee, het Topkapipaleis en de Hagia Sophia.

EUR: 651.00

Grand Yavuz

In hotel Grand Yavuz in Istanbul komt historisch en modern comfort op een leuke wijze samen wat het tot een uniek geheel maakt. Overnachten doe je in modern ingerichte kamers met comfortabele bedden en gratis WiFi.

EUR: 321.00

Pera Tulip City

Pera Tulip City is een designhotel in Istanbul: trendy, kleurrijk, sfeervol en modern. Het is zeker anders dan anders, maar ook een hotel waar je je snel thuis voelt.

EUR: 304.00

Seres Old City

Hotel Seres Old City is een viersterren hotel dat centraal in het historisch centrum van Istanbul ligt. Hier vind je op loopafstand de belangrijke highlights als de Hagia Sophia, het Topkapipaleis, De Blauwe Moskee en de Grote Bazaar.

EUR: 345.00

The Soul Istanbul

Hotel The Soul is anders dan anders! Je geniet hier van het moderne leven terwijl je ondergedompeld wordt in de charmante sfeer van een historische gebouw dat gerestaureerd is met behoud van de originele details.

EUR: 360.00

1 2 3  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties