Lycische Kust

Liberty Lykia Resort & Spa

Aan de voet van de Lycische bergen in Turkije ligt Liberty Lykia Resort & Spa (voorheen SENTIDO Liberty Lykia). Dit wijds opgezette hotel in Ölüdeniz is wat je zoekt.

EUR: 715.00

Aqua

De lovende reviews hebben je over de streep getrokken. Zodra je bij hotel Aqua in Içmeler aankomt ben je meteen net zo overtuigd. Met oog voor detail en een sterk gevoel van service ben je in hotel Aqua helemaal in je nopjes.

EUR: 714.00

Club Belcekiz Beach

In de natuurrijke omgeving van het plaatsje Ölüdeniz ligt Club Belcekiz Beach. In dit charmante vijfsterrenhotel geniet je van een heerlijk rustige vakantie. Door de ruime opzet lijkt deze accommodatie wel een dorpje.

EUR: 669.00

Liberty Lykia World

Liberty Lykia World is een groot vakantieparadijs met een eigen strand van 750 meter lang. En in dit hotel in Ölüdeniz is echt van álles te beleven. Met de twee shuttlebusjes rijd je gemakkelijk van de ene naar de andere faciliteit.

EUR: 740.00

Turquoise

Hotel Turqouise ligt in de mooie plaats Ölüdeniz. Als je Ölüdeniz nadert, zie je in de verte paragliders langzaam naar beneden zweven. De kalmte die het uitstraalt ervaar je ook als je overdag in deze badplaats bent.

EUR: 476.00

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties