Lycische Kust

Club Belcekiz Beach

Hotel Club Belcekiz Beach ligt in de natuurrijke omgeving van het plaatsje Ölüdeniz in Turkije. In dit charmante hotel geniet je van een heerlijk rustige vakantie. Door de ruime opzet lijkt deze accommodatie wel een dorpje.

EUR: 613.00

Aqua

Zodra je in hotel Aqua in Içmeler aankomt, ben je meteen overtuigd van de lovende reviews die je over de streep hebben getrokken om dit hotel in Turkije te boeken.

EUR: 616.00

Liberty Lykia Resort & Spa

Aan de voet van de Lycische bergen in Turkije ligt Liberty Lykia Resort & Spa (voorheen SENTIDO Liberty Lykia). Dit wijds opgezette hotel in Ölüdeniz is wat je zoekt.

EUR: 640.00

Turquoise

Hotel Turquoise ligt in de mooie plaats Ölüdeniz in Turkije. Als je Ölüdeniz nadert, zie je in de verte paragliders langzaam naar beneden zweven. De kalmte die het uitstraalt ervaar je ook als je overdag in deze badplaats bent.

EUR: 335.00

Sunblue

In het kleinschalige appartementencomplex Sunblue in word je warm onthaald door het vriendelijke personeel. Hier in Içmeler geniet je van de echte Turkse gastvrijheid.

EUR: 252.00

Merates

Merhaba in Merates! Een welkom zoals het alleen in Turkije kan. Als gast bij de vriendelijke eigenaren van dit complex in Içmeler is niks te veel. Als beste kenners van deze streek krijg je 's ochtends de leukste tips voor uitstapjes.

EUR: 217.00

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties