Turkse Rivièra | Antalya - Lara

Hotel Limak Lara (winterzon)

Op Turkije Vakantie bestemming is alles over Turkse Rivièra te vinden: waaronder Antalya - Lara en specifiek Hotel Limak Lara (winterzon) (Hotel-Limak-Lara-winterzon54476)

In dit luxe en ruim opgezette Hotel Limak Lara zal het u aan niets ontbreken! Met de vele faciliteiten zult u een onbezorgde vakantie tegemoet gaan in Lara. Bovendien is het hotel direct gelegen aan het prachtige privéstrand, waar u in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Voor een gezellig dagje uit kunt u eenn van de leuke excursies boeken. Wat dacht u van een traditionele hamam of een stoere jeepsafari?


sterren: 5
land: Turkije
regio: Turkse Rivièra
plaats: Antalya - LaraEUR: 643.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Antalya - Lara)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties