Turkse Rivièra

Hotel Asia Beach Resort & Spa

Op slechts 15 minuutjes lopen van het gezellige centrum van Oba ligt het Hotel Asia Beach Resort & Spa. Het hotel is van een Nederlandse eigenaar en is vernoemd naar zijn dochter 'Asia'.

EUR: 479.00

Barut Hemera

Stijlvol vakantie vieren doe je in Barut Hemera. Het hotel is mooi gelegen in een serene tuin, en aan het zwembad zorgt de lounge muziek dat je direct in de mood komt. De buitenbar met terras nodigt uit een drankje te halen.

EUR: 680.00

Arum Barut Collection

Bij Arum Barut Collection logeer je in luxe stijl met 24 uur top service. Je wordt dag en nacht op je wenken bediend. Met de Barut Collection services kom je helemaal niets meer tekort.

EUR: 743.00

Hotel Dream World Hill

In het centrum van Kumkoy, nabij de badplaats Side, opende in 2016 het mooie Hotel Dream World Hill haar deuren. Op slechts 350 ligt het goudgele zandstrand en kun je, voordat je je op strandbedje installeert, nog een drankje halen bij de strandbar.

EUR: 564.00

Hotel Dream World Resort & Spa

Bij Hotel Dream World Resort & Spa kom je na de reis volledig tot rust. Wandel naar het strand of neem de gratis shuttle bus.

EUR: 549.00

Hotel Dream World Aqua

Hotel Dream World Aqua is te vinden in de Turkse badplaats Side. Het strand is te voet te bereiken, maar wanneer je deze wandeling van ongeveer 700 meter liever overslaat, kun je ook gebruik maken van de gratis shuttle service.

EUR: 564.00

Hotel Club Nena

Direct aan het strand ligt het familiehotel Club Nena. Er zijn meerdere zwembaden waar je je kunt vermaken.

EUR: 504.00

Delphin BE Grand Resort

Je stapt het vliegtuig uit en voor je het weet arriveer je bij Delphin BE Grand Resort in Lara. Wat fijn zo'n korte transfer zeg! En wat een ontvangst, zo gastvrij. Dit is een goede voorbode voor de rest van de vakantie.

EUR: 742.00

Hotel Club Paradiso

Hotel Club Paradiso ligt bovenop een heuvel en dat zorgt voor een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee en de badplaats Alanya.

EUR: 529.00

Grand Kaptan

Uitstekende 24 uurs All Inclusive aan zee, altijd wat te beleven en ruime kamers. Dat is Grand Kaptan. Neem de zwemspullen mee, het strand is vlakbij. Wandel door de voetgangerstunnel onder de kustweg door en je bent er al.

EUR: 495.00

Hotel Adalya Elite Resort

Hotel Adalya Elite Resort heeft een klassieke inrichting, van de imposante lobby, tot de stijlvolle restaurants en zeer ruime kamers. Het hotel ligt aan het strand met een privé pier.

EUR: 769.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 14 volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties