Turkse Rivièra

Hotel Adalya Art Side - voorheen Grand Art Side

Dicht bij het kleine plaatsje Evrenseki ligt het Hotel Adalya Art Side. Het historische Side ligt iets verder, maar is gemakkelijk te bereiken met de dolmus (een kleine bus) die voor het hotel stopt.

EUR: 604.00

Hotel Adalya Elite Resort

Hotel Adalya Elite Resort heeft een klassieke inrichting, van de imposante lobby, tot de stijlvolle restaurants en zeer ruime kamers. Het hotel ligt aan het strand met een privé pier.

EUR: 769.00

Hotel Adalya Ocean De Luxe

Laat je verrassen door de frisse uitstraling van Hotel Adalya Ocean De Luxe. Doordat het hotel aan zee ligt, sta je binnen de kortste tijd met je voeten in het zand. Natuurlijk kun je ook een duik in het zwembad nemen en glijden van de glijbanen.

EUR: 729.00

Hotel Adalya Resort & Spa

Het luxe Hotel Adalya Resort ligt aan het schitterende zandstrand. Op loopafstand ligt een klein centrum met een aantal winkels en restaurants en Side is gemakkelijk te bereiden met de dolmus (klein busje), die voor het hotel stopt.

EUR: 714.00

Hotel Alaiye Resort

Selections Hotel Alaiye Resort is een mooi, ruim resort dat direct gelegen is aan een heerlijke zandstrand. Het bruisende centrum van Alanya is op een korte afstand van het hotel.

EUR: 469.00

Hotel Asia Beach Resort & Spa

Op slechts 15 minuutjes lopen van het gezellige centrum van Oba ligt het Hotel Asia Beach Resort & Spa. Het hotel is van een Nederlandse eigenaar en is vernoemd naar zijn dochter 'Asia'.

EUR: 394.00

Hotel Asteria Kremlin Palace

Een bijzonder en bijna magisch vakantieadres, dat is Hotel Asteria Kremlin Palace. Je hebt het idee in een sprookje te zijn beland, in plaats van het schilderachtige Turkije.

EUR: 649.00

Hotel Baia Lara

Wil je genieten van een rustgevend en luxe ultra all inclusive vakantie aan de Turkse Rivièra? Kom dan naar Hotel Baia Lara. Dit overzichtelijke hotel is een waar vakantieparadijs.

EUR: 719.00

Hotel Bella Resort & Spa

Het eenvoudige Selections Hotel Bella Resort & Spa ligt pal aan het zandstrand. Loop door de groene omgeving naar het strand toe om hier van heerlijke dagen in de zon te genieten.

EUR: 539.00

Hotel Club Paradiso

Hotel Club Paradiso ligt bovenop een heuvel en dat zorgt voor een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee en de badplaats Alanya.

EUR: 529.00

Hotel Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Vanuit het mooie Hotel Crystal Admiral Resort Suites & Spa is het goudgele strand makkelijk te bereiken via een voetgangerstunnel.

EUR: 554.00

Hotel Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Vlakbij de Turkse kust staat het luxe Hotel Crystal Sunset Luxury Resort. Het hotel dankt haar naam aan de schitterende zonsondergangen die vanaf deze plek te zien zijn.

EUR: 649.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 31 volgende
Turkse Rivièra:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties